Gratis verzenden vanaf €30
Veilig betalen
Voor 16.00 besteld, Morgen geleverd 14 dagen bedenktijd

Aslast weegschalen

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

5 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

5 artikel(en)

Aslast weegschaal

Bent u op zoek naar een makkelijke manier om voertuigen te kunnen wegen? Op deze pagina kunt u alle geschikte weegschalen vinden uit het assortiment van Breinler. Zo hebben wij de aslast weegschaal 6000KG x 5KG en de 15000KG x 10KG. Ook kunt u hier verschillende aanvullende producten vinden, zoals een opritverlenging, een vereffeningsplateau en een op- afrijplaat.

Wat is de aslast weegschaal?

Met behulp van de aslast weegschaal kunt u eenvoudig het totale gewicht van een voertuig bepalen. Deze nieuwe variant is speciaal ontwikkeld voor een snelle gewichtscontrole. Hij is gemakkelijk in gebruik bij mobiele politie- of douanecontroles, vuilstortplaatsen, vliegvelden of om uw eigen voertuigen te wegen, voordat deze de openbare weg betreden.

Hoe werkt het?

Met behulp van de draagbare wielweger kunt u de assen wegen. Hierbij kunt u een keuze maken uit de variant tot 6000KG en de variant tot 15000KG. De VHP-serie weegpads zijn opgebouwd uit een enkel stuk aluminium met een siliconen coating en 6 weegcellen. De bijzondere ‘Low Profile’ constructie van maar 35mm maakt het makkelijk om voertuigen op en af te rijden. Daarnaast zorgt het lage profiel voor zeer nauwkeurige resultaten. Wilt u uw voertuigen snel op gewicht kunnen controleren? Bestel dan nu!

Snel in huis!

Alle bestellingen die geplaatst zijn vóór 16:00 versturen wij nog op dezelfde dag. Bent u niet tevreden? Dan mag u binnen 14 dagen het product retourneren. Binnen Nederland worden bestellingen boven de €30 gratis bezorgt. De kosten voor bestellingen boven de €30 voor België zijn €2,95. Achteraf betalen is mogelijk bij Breinler.

Advies nodig?

Wilt u meer weten over ons assortiment analyse weegschalen? Of heeft u vragen over onze producten? Dan mag u altijd contact met ons opnemen.