Gratis verzenden vanaf €30
Veilig betalen
Voor 16.00 besteld, Morgen geleverd 14 dagen bedenktijd

Rolstoelweegschalen

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

1 artikel(en)

 1. RVS Rolstoelweegschaal, Stasteunweegschaal 300kg x 100gr
  RVS rolstoelweegschaal tot 300 kilo met een nauwkeurige indeling van 100gram. Ideaal voor het gebruik bij het wegen van mensen in een rolstoel
  Meer info
   1.299,00  1.073,55 Excl. BTW

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

1 artikel(en)

Rolstoelweegschaal

Bent u op zoek naar een manier om patiënten in een rolstoel gemakkelijk te wegen? De rolstoelweegschaal van Breinler is het ideale meetinstrument! Het maximale weeggebruik ligt tussen de 200 en 300 kilo. Hierdoor kan de rolstoelweegschaal worden gebruikt voor het wegen van zowel kinderen en volwassenen met een gezond gewicht als met overgewicht.

Hoe werkt een rolstoelweegschaal?

Bij aanschaf van een rolstoelweegschaal kunt u kiezen uit twee opties: de stoelweegschaal en de stasteunweegschaal. De stoelweegschaal heeft een dynamische-wegingsfunctie, waardoor een stabiel weegresultaat vast staat. Deze is dus ideaal in gebruik bij onrustig staande patiënten. Dankzij de omklapbare armleuningen en voetsteunen kunnen personen gemakkelijk gaan zitten. De vier wielen zorgen ervoor dat de patiënt met deze rolstoelweegschaal maximale mobiliteit heeft. De stasteunweegschaal heeft een oprijplaat, waardoor deze gemakkelijk te betreden is. Daarnaast heeft hij steunbeugels aan de ene kant en een opstaande rand aan de andere, waardoor de rolstoel nooit te ver zal rijden.

Waar gebruikt u de rolstoelweegschaal?

De rolstoelweegschaal is een zeer geschikt meetinstrument voor in:

 • Bejaardenhuizen
 • Zorgwoningen
 • Ziekenhuizen
 • Revalidatiecentra
 • Klinieken

 • Benieuwd naar de producteigenschappen van onze rolstoelweegschalen? Kijk snel verder!

  Heeft u vragen?

  Wilt u meer weten over de rolstoelweegschalen? Of wilt u meer informatie over een ander product? Neem dan contact met ons op!