Gratis verzenden vanaf €30
Veilig betalen
Voor 16.00 besteld, Morgen geleverd 14 dagen bedenktijd

Stasteunweegschalen

Stasteunweegschalen
Tonen als Foto-tabel Lijst

2 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Stasteunweegschaal

Bent u op zoek naar een manier om patiënten in een rolstoel gemakkelijk te wegen? De stasteunweegschaal van Breinler is het ideale meetinstrument! Hij geeft stabiele en nauwkeurige prestaties en is geschikt voor dagelijks gebruik. Het maximale weeggebruik is 300 kilo. Hierdoor kan de stasteunweegschaal worden gebruikt voor het wegen van zowel kinderen en volwassenen met een gezond gewicht als met overgewicht.

Hoe werkt het?

De stasteunweegschaal heeft een oprijplaat, waardoor deze gemakkelijk te betreden is. Daarnaast heeft hij steunbeugels aan de ene kant en een opstaande rand aan de andere, waardoor de rolstoel nooit te ver rijdt. Het heeft een groot weegoppervlak van 100 x 100 cm en de digitale display is duidelijk afleesbaar. Daarnaast is hij voorzien van een accu waar u ongeveer 80 uur mobiel mee kunt werken. U kunt de display ook aansluiten op het lichtnet.

Waar gebruikt u de stasteunweegschaal?

De stasteunweegschaal is een zeer geschikt meetinstrument voor in:

  • Bejaardenhuizen
  • Zorgwoningen
  • Ziekenhuizen
  • Revalidatiecentra
  • Klinieken

Benieuwd naar de producteigenschappen? Kijk snel verder!

Wilt u meer weten?

Heeft u vragen of wilt u meer weten over de stasteunweegschalen? Of wilt u meer informatie over een ander product? Neem dan contact met ons op!