Gratis verzenden vanaf €30
Veilig betalen
Voor 16.00 besteld, Morgen geleverd 14 dagen bedenktijd

Horeca

Horeca
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 112

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Horeca weegschalen

Wilt u (grote) hoeveelheden voedsel wegen voor horeca toepassingen? Dan zijn portioneerweegschalen, waterproof weegschalen en hangweegschalen ideaal. De horecasector vraagt om nauwkeurige en compacte weegschalen die niet te veel ruimte in beslag nemen.

Prijsberekenende weegschalen

Prijsberekenende winkelweegschalen zijn ideaal om artikelen met een specifieke prijs per gewicht mee op te slaan. De klant kan de prijs en het afgewogen gewicht bekijken op het klantendisplay aan de achterzijde. Zo blijft u transparant.

Winkelweegschalen

Wij hebben een groot assortiment winkelweegschalen met bonnenprinters. De bonnenprinters hebben ruimte voor een persoonlijke header en footer. Diverse rapportages kunnen geprint worden, zoals verkopen per type, btw uitsplitsing en rapporten van de verkoop van PLU’s.

Veel winkelweegschalen geven de mogelijkheid om stuksprijzen te gebruiken voor bijvoorbeeld een komkommer of een blikje drinken. Daarnaast is het mogelijk om met meerdere verkoopmedewerkers tegelijk te werken door persoonlijke verkooptoetsen.

Food weegschalen bij Breinler

Bij Breinler verzenden we uw bestelling vanaf €30,- gratis. Wanneer u voor 16.00 uur besteld, wordt het product morgen geleverd. Uiteraard heeft u veertien dagen bedenktijd. Wilt u meer weten over onze food weegschalen of heeft u een vraag? Neem contact op met onze klantenservice.