Gratis verzenden vanaf €30
Veilig betalen
Voor 16.00 besteld, Morgen geleverd 14 dagen bedenktijd

Retail

Retail
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 21

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

Retail weegschalen

Wilt u producten wegen, prijzen berekenen of voorraden controleren? Dan zijn de winkelweegschalen, compacte weegschalen en controle weegschalen ideaal. De retailsector vraagt om nauwkeurige en compacte weegschalen die niet te veel ruimte in beslag nemen.

Bon- en label prijsweegschalen

Prijsberekenende winkelweegschalen zijn ideaal om artikelen met een specifieke prijs per gewicht mee op te slaan. De klant kan de prijs en het afgewogen gewicht bekijken op het klantendisplay aan de achterzijde. Zo blijft u transparant.

Controle weegschalen voor de retail branche

Naast telwerkzaamheden zijn veel van onze retail weegschalen voorzien van een controle weging functie. U voert een boven- en ondergrens in en kunt beginnen met wegen. Door een optisch en/of akoestisch signaal geeft de weegschaal aan wanneer u uw doelgewicht heeft bereikt. Zo weet u zeker dat de wegingen kloppen! De weegschalen met een printer zorgen ervoor dat gegevens worden gedocumenteerd, bijvoorbeeld voor een inventarisatie. De vastgestelde weegwaarden, aantal stuks, totalen en percentages kunnen overzichtelijk voorzien van datum en tijd middels de thermische printer geprint worden.

Retail weegschalen bij Breinler

Bij Breinler verzenden we uw bestelling vanaf €30,- gratis. Wanneer u voor 16.00 uur besteld, wordt het product morgen geleverd. Uiteraard heeft u veertien dagen bedenktijd. Wilt u meer weten over onze retail weegschalen of heeft u een vraag? Neem contact op met onze klantenservice.