Gratis verzenden vanaf €30
Veilig betalen
Voor 16.00 besteld, Morgen geleverd 14 dagen bedenktijd

Stoelweegschalen

Stoelweegschalen
Tonen als Foto-tabel Lijst

1 product

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Stoelweegschaal

Bent u op zoek naar een manier om patiënten in een rolstoel gemakkelijk te wegen? De stoelweegschaal van Breinler is het ideale meetinstrument! Het maximale weeggebruik ligt tussen de 200 en 300 kilo. Hierdoor kan de stoelweegschaal worden gebruikt voor het wegen van zowel kinderen en volwassenen met een gezond gewicht als met overgewicht.

Hoe werkt de stoelweegschaal?

De stoelweegschaal heeft een dynamische-wegingsfunctie waardoor een stabiel weegresultaat vast staat. Deze is dus ideaal in gebruik bij onrustig staande patiënten. Dankzij de omklapbare armleuningen en voetsteunen kunnen patiënten gemakkelijk gaan zitten. De vier wielen zorgen ervoor dat de patiënt met deze stoelweegschaal maximale mobiliteit heeft. Hierdoor kunnen u en uw collega’s jullie tijd efficiënter besteden en verhoogt u de veiligheid van de patiënten. De patiënten kunnen namelijk in hun vertrouwde omgeving gewogen worden!

Waar gebruikt u de stoelweegschaal?

De stoelweegschaal is een zeer geschikt meetinstrument voor in:

  • Bejaardenhuizen
  • Zorgwoningen
  • Ziekenhuizen
  • Revalidatiecentra
  • Klinieken

Wilt u meer weten over de producteigenschappen? Kijk snel verder of neem contact met ons op!

Snelle levering

Wij verzenden bestellingen die vóór 16:00 zijn geplaatst nog op dezelfde dag. Bij bestellingen boven de €30,- is de verzending binnen Nederland gratis. Bij een bestelling boven de €30 naar België bedragen de kosten slechts €2,95.