Gratis verzenden vanaf €30
Veilig betalen
Voor 16.00 besteld, Morgen geleverd 14 dagen bedenktijd

U kunt bij ons op de volgende manieren betalen

iDeal

iDEAL is het meest gebruikte online betaalmiddel in Nederland. Logisch want het is veilig, snel en iedereen die aan internetbankieren doet kan het gebruiken. iDEAL betalingen vinden plaats in uw eigen vertrouwde internetbankieromgeving.

Wanneer u gebruik wilt maken van deze betaalmethode, kies dan voor 'iDEAL' op onze afrekenpagina. Bij een succesvolle betaling wordt u teruggestuurd naar onze website en is uw bestelling geplaatst. Wij ontvangen een bevestiging en nemen uw bestelling direct in behandeling.

Uw online aankoop kunt u via iDEAL betalen als u een rekening heeft bij een van deze deelnemende banken. ABN AMRO, ASN Bank, ING, Knab, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank & Van Lanschot.

Achteraf Betalen

Achteraf betalen

U kunt bij ons een bestelling plaatsen die u pas na levering hoeft te betalen, wel zo handig en vertrouwd. Op onze afrekenpagina kiest u dan voor de betaalmogelijkheid 'Betaal achteraf'.

Wanneer u gebruik wilt maken van deze betalingsmethode hebben wij gegevens van u nodig die wij bij andere betaalopties niet van u verlangen. Deze gegevens worden enkel gebruikt door onze partner Billink om te controleren of uw aanvraag voor achteraf betalen wordt geaccepteerd. Na acceptatie nemen wij u bestelling direct in behandeling.

U ontvangt bij uw bestelling een factuur. De factuur dient binnen 14 dagen na ontvangst van uw bestelling aan Billink te zijn voldaan.

Achteraf betalen (zakelijk)

U kunt bij ons als zakelijke klant ook op factuur bestellen. Op onze afrekenpagina kiest u dan voor de betaalmogelijkheid 'Betaal achteraf'. Net als bij particulieren heeft u een betalingstermijn van 30 dagen.

Wanneer u gebruik wilt maken van deze betalingsmethode hebben wij gegevens van u nodig die wij bij andere betaalopties niet van u verlangen. Deze gegevens worden enkel gebruikt door onze partner Billink om te controleren of uw aanvraag voor achteraf betalen wordt geaccepteerd.

Na acceptatie nemen wij u bestelling direct in behandeling. Omwille van een correcte verificatie is het belangrijk dan u uw bedrijfsnaam volledig invult zoals u staat ingeschreven bij de kamer van koophandel.

PayPal

Beschikt u over een PayPal account dan kunt u betalen via PayPal. Paypal is een systeem waarmee u veilig al uw aankopen op het web kunt doen. Dit zonder uw bank of creditcardgegevens te moeten achterlaten.

Op onze afrekenpagina kiest u voor de betaalmogelijkheid 'Paypal' en wordt u verwezen naar de website van PayPal. Na een correcte afronding van uw betaling nemen wij uw bestelling direct in behandeling. Is er sprake van een uitgestelde betaling dan zal uw bestelling pas worden verzonden wanneer deze periode is verstreken.

Bankoverschrijving

U kunt bij ons ook gebruik maken van een bankoverschrijving ook wel genaamd vooraf overboeken. Wanneer u hiervan gebruik wilt maken, kies dan voor 'bankoverschrijving' op onze afrekenpagina. Bij het plaatsen van uw bestelling zal de website u voorzien van de benodigde betaalgegevens, deze kunt u meteen naar uzelf mailen.

Bankoverschrijvingen worden verzorgd door onze partner Curow Payments. Bij een bankoverschrijving dient u rekening te houden met een langere levertijd. Uw bestelling zal direct worden verwerkt wanneer wij de betaling van u hebben ontvangen, dit verschilt per bank en kan één tot drie werkdagen duren.

Kunt u niet wachten en ontvangt u uw bestelling graag de volgende dag, kies dan voor een van onze andere betaalmethoden.

Creditcard

In onze webwinkel worden alle VISA, Mastercard, Maestro en American Express creditcards geaccepteerd. Wanneer u gebruik wilt maken van deze betaalmethode, kies dan voor 'Creditcard' op onze afrekenpagina. Zodra de betaling geautoriseerd is zullen wij uw bestelling direct in behandeling nemen. Meestal worden de gegevens binnen enkele minuten geverifieerd, in een enkel geval kan hier maximaal één dag overheen gaan.

Bancontact/Mister Cash

Mister Cash ook wel Bancontact genoemd is vergelijkbaar met iDEAL. Klanten uit België kunnen checken of hun bank ook aangesloten is bij MisterCash/Bancontact. Bent u klant bij Dexia, Fortis, ING, FINTRO, KBC, CBC, AXA bank, VDK Spaarbank of de Record dan kunt u standaard gebruik maken van MisterCash/Bancontact.

Mister Cash betalingen vinden plaats in uw eigen vertrouwde internetbankieromgeving. Wanneer u gebruik wilt maken van deze betaalmethode, kies dan voor 'Bankcontact/Mister Cash' op onze afrekenpagina. Bij een succesvolle betaling wordt u teruggestuurd naar onze website en is uw bestelling geplaatst. Wij ontvangen een bevestiging en nemen uw bestelling direct in behandeling.

Sofortbanking

Sofortbanking is een veilige & directe betaalmethode. Sofort banking is vergelijkbaar met iDEAL in Nederland. Als u bankiert via internet, kunt u direct gebruik maken van Sofort Banking, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden. De volgende banken zoals AXA, Dexia, BNP Paribas, ING, Knab, Fortis, ING, Centea, KBC zijn standaard aangemeld. Neem contact op met uw bank om te vragen of u ook gebruik kunt maken van deze service.

Wanneer u gebruik wilt maken van deze betaalmethode, kies dan voor 'Sofort Banking' op onze afrekenpagina. U wordt doorverwezen naar de gebruikersomgeving van Sofort Banking. Hier selecteert u uit welk land u afkomstig bent en vult hierbij de gegevens van de te gebruiken bank in. U logt in met uw bankgegevens en dient de betaling te accorderen met een TAN code. Bij een succesvolle betaling wordt u teruggestuurd naar onze website en is uw bestelling geplaatst.

Sofort banking is vergelijkbaar met een bankoverschrijving, alleen krijgen wij meteen bevestiging waardoor wij uw bestelling direct in behandeling kunnen nemen.

Bestellen zonder btw / intracommunautaire levering

Bij ons kunt u ook zonder BTW bestellingen plaatsen met een buitenlands BTW nummer, zodat u niet later zelf de BTW hoeft te verleggen.

Wij zijn verplicht om eerst uw BTW nummer te controleren alvorens wij een intracommunautaire levering kunnen doen.

U kunt zeer eenvoudig zonder btw bestellen. Het enige wat u hoeft te doen is een account aan te maken .

Stappenplan BTW-vrij bestellen

  • Maak een account aan met daarin uw geldige btw nummer
  • Mail of bel ons om uw account door te geven.
  • Wij controleren uw gegevens en stellen uw account zo in dat u zonder btw kunt bestellen.
  • Bij het afrekenen wordt geen btw meer berekend.

Achteraf BTW verrekenen

Helaas is het niet mogelijk om achteraf de BTW te verrekenen. Heeft u toch BTW betaald doordat u bijvoorbeeld uw BTW nummer niet of niet juist heeft ingevuld? Dit kunt u zelf terugvragen. Klik hier voor meer informatie van de Europese commissie.

Meer informatie voor België vindt u op de website van de Belgische overheid. Heeft u vragen, of heeft u nog geen bevestiging gekregen? Bel ons dan op 0512-232017.