Gratis verzenden vanaf €30
Veilig betalen
Voor 16.00 besteld, Morgen geleverd 14 dagen bedenktijd

  • Voor 16.00 besteld, Morgen geleverd
  • Gratis verzenden vanaf €30
  • Alle producten op Voorraad
  • 14 dagen bedenktijd
  • Veilig betalen

14 dagen bedenktijd

Ook retourneren is bij ons geen enkel probleem. Wij doen ons uiterste best om ervoor te zorgen dat de artikelen netjes bij aankomen. En vragen u ook om deze weer in goede staat naar ons op te sturen, wanneer u de artikelen wilt retourneren. Het is dan ook ons advies om alle accessoires incl. plastic e.d. eerst te bewaren wanneer u het product binnen krijgt. Bewaar ook eventueel de verzenddoos, dan kunt u deze weer gebruiken bij het terugsturen.

Retourneren kan alleen binnen het zichttermijn, het zichttermijn dat wij hanteren is 14 dagen. De tijd die je krijgt is alleen om het product te bekijken en te beoordelen of het is wat u zoekt, het is niet een gebruikstermijn. Bekijk of het product voldoet aan uw verwachtingen, weeg bijvoorbeeld iets, maar ga er niet mee aan het werk zoals u normaal wel zal doen. Bekijk het product zoals u dat in de winkel ook mogelijk is.

Heeft u het product wel in gebruik genomen maar bevalt het niet helemaal, dan kunt u toch gebruik maken van het zichttermijn. Wanneer wij u product ontvangen zullen wij letten op hygiƫne en gebruikerssporen. Is er sprake van zichtbare gebruikerssporen en/of missende accessoires, dan krijgt u 75% van u aankoop vergoed. Het kan voorkomen dat de verpakking van het product niet geheel in originele staat terugkomt. In dit geval doen we niet moeilijk en krijgt u het volledige aankoopbedrag terug.

Het zichttermijn gaat in de dag nadat u uw bestelling heeft ontvangen, wanneer u aangeeft het product te willen retourneren heeft u vanaf dat moment 14 dagen de tijd om het product terug te zenden. Voor het retourneren van de bestelling zijn de retourkosten voor uw rekening.

Het factuur en een retourformulier dient te worden meegestuurd in de verpakking. Het retourformulier kun u hier downloaden

De ondernemer vergoedt alle betalingen van de consument, inclusief eventuele leveringskosten door de ondernemer in rekening gebracht voor het geretourneerde product (als de gehele order retour komt), onverwijld doch binnen 14 dagen volgend op de dag waarop de consument hem de herroeping meldt. Tenzij de ondernemer aanbiedt het product zelf af te halen, mag hij wachten met terugbetalen tot hij het product heeft ontvangen of tot de consument aantoont dat hij het product heeft teruggezonden, naar gelang welk tijdstip eerder valt. De ondernemer gebruikt voor terugbetaling hetzelfde betaalmiddel dat de consument heeft gebruikt, tenzij de consument instemt met een andere methode. De terugbetaling is kosteloos voor de consument.

U krijgt van ons bevestiging wanneer wij uw artikel(en) hebben ontvangen, na deze bevestiging zal het aankoopbedrag binnen 14 dagen zichtbaar zijn op uw rekening.

Heeft u uw product reeds 14 dagen in huis dan is u aankoop een feit.